fbpx

Avondvaart

Even “onthaasten” op een mooie lente-of zomerse avond of tijdens een gezellige herfst-of winter dag? U wil uw grenzen verleggen of uw avontuurlijke “ik” even loslaten in eigen land? Dan is een ballonvaart de ervaring bij uitstek waarnaar u opzoek bent. Het werkt heel eenvoudig. U gaat naar onze webwinkel en koop er het soort ballonvaart dat u wil beleven….. Wij mikken bij adventure ballooning op Corona-proof bubbelvaarten van 2-6 personen. U vliegt dus enkel met uw eigen bubbel en dus zonder “andere personen”.

Van oktober tot april kunnen we de hele dag varen zolang het helder weer is en tot een half uur na zonsondergang. In de zomermaanden, van mei tot september, maken we een avondvaart tussen 17.00u en 22.00u. Uiteraard spreken we met u vooraf het exacte tijdstip af. Een avondlijke ballonvaart kan het begin of afsluiten van een mooi weekend betekenen, maar ook op een doordeweekse dag kan het heerlijk ontspannend zijn. We vliegen letterlijk weg van alle drukte en zorgen én laten u een uur lang genieten van adembenemende vergezichten tijdens onze avondvaart. 

De Tims luchtballon klaar voor vertrek voor een avondvaart

“Niets verstoort zijn einde, het is de avond van een mooie dag.” 

– Jean de La Fontaine

Rond zonsondergang brengt onze piloot de ballon rustig terug aan de grond.  Omdat we steeds in rechtstreeks contact staan met onze volgwagens weten ze ons na de landing steeds snel te vervoegen. Na nog enkele mooie foto’s bij zonsondergang ruimen we samen alles op en genieten erna van een lekker aperitief en een champagne-doop als perfecte afsluiter van onze avondvaart.

Dit alles is steeds in de prijs inbegrepen. 

Adventure Ballooning - Avondvaart
Klaar voor landing bij zonsondergang tijdens een avondvaart