fbpx

Geschenkbon

Bent u opzoek naar een origineel geschenk? Geef een vriend of vriendin, je lief, je broer of zus, je zoon of dochter, je ouders een ballonvaart cadeau met onze geschenkbon! Wens je zelf ook deel uit te maken van het avontuur? Dan koop je voor jezelf een gewoon ballonticket bij! In onze webwinkel vindt u alle mogelijkheden.

We kennen het allemaal,…. er komt een verjaardag aan, een huwelijk een communie of een lentefeest? Je wil graag een origineel geschenk geven? Dan is een ballonvaart het perfecte cadeau. Met onze magnetische geschenkbonnen heb je al een leuk geschenkje om af te geven. Deze magneet kan de toekomstige passagier alvast op de ijskast hangen zodat hij/zij elke dag herinnerd wordt aan het fantastische avontuur dat hem/haar te wachten staat.

Adventure Ballooning - Geschenkbon

Een ballonvaart is iets dat je samen doet. Het is een herinnering voor het leven. Het is een leuke activiteit die je als meter, peter, broer of zus, vader, moeder en ga zo maar door SAMEN kan beleven. De leuke foto’s van deze vaart zullen een blijvende herinnering zijn waar jullie binnen een aantal jaren nog steeds samen naar kunnen terugblikken.

We denken ook steeds graag mee aan een originele manier om de geschenkbon te geven…. Zo kan je de bon laten in werken in een grote helium ballon waar het feestvarken dan in moet prikken en de geschenkbon er dan uitfloept…. We helpen u graag aan de juiste contactgegevens van onze partners om dit mogelijk te maken. Aarzel niet ons te contacteren indien u hierover meer info wenst. We kunnen ook steeds proberen om om de dag van de gelegenheid zelf aanwezig te zijn en de vaart reeds dan te laten doorgaan. Wij passen ons volledig aan aan jullie wensen en verlangens. Alles is mogelijk. Aarzel niet ons te contacteren als u bepaalde zaken wil bespreken.

Een verjaardag, communie, huwelijk, moederdag, vaderdag… Elke reden is goed om je geliefden te laten genieten van een onvergetelijke beleving tijdens een ballonvaart bij Adventure Ballooning!

De geschenkbon van Adventure Ballooning is 2 jaar geldig. 

Bestel nu je geschenkbon in onze webwinkel.

Na ontvangst van de betaling ontvang je je geschenkbon binnen de 3 tot 5 werkdagen.