fbpx

Het is steeds handig om een kennis, familielid, vriend of vriendin met een wagen achter de volgwagen te laten rijden om zo bij de landing aanwezig te zijn. Op deze manier kan iedereen na de vlucht zijn eigen richting uit gaan. Vervoer kan door Adventure Ballooning geregeld worden maar brengt extra kosten met zich mee.
Kinderen mogen mee aanboord vanaf ze boven de mand kunnen kijken. Meestal is dat rond de leeftijd van 6 jaar. Kinderen tot 12 jaar vliegen steeds aan 99 euro en dienen vergezeld te worden van een volwassene.
Het is onmogelijk om in een luchtballon hoogtevrees te hebben. Je kan wetenschappelijk gezien slechts hoogte vrezen zolang je in contact blijft met de grond. Kijk gewoon naar de horizon. Bij Adventure Ballooning helpen we jou deze angst te vergeten en genieten we samen van een onvergetelijk avontuur.
Gsm’s mogen zeker mee aanboord maar dienen op vliegtuigmodus geplaatst te worden. Dit om een optimale beleving niet in het gedrang te brengen. Gebruik gerust uw telefoon om foto’s te trekken en filmpjes te maken maar hou deze goed vast.
De vluchten van Adventure Ballooning worden aangeboden vanuit regio Kontich. Uiteraard kunnen we ook steeds bij u ter plaatse komen wanneer u een privé vaart wenst. Voor een aangepaste offerte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
Wanneer het droog is, er geen regen verwacht wordt, de zichtbaarheid voldoende is en de wind niet sterker is dan 8 knopen aan de grond dan kunnen we vliegen. De piloot houdt het weer en zijn evolutie nauwgezet in het oog. De piloot beslist op basis van heel wat factoren om te allen tijde de veiligheid van de passagiers te verzekeren.
Draag platte sportieve schoenen. We varen met de wind mee dus echt koud is het nooit. Een t-shirt met LANGE mouwen is STEEDS aan te raden. Deze beschermt tegen warmte en koude. In de winter is een paar handschoenen, een muts en een sjaal geen overbodige luxe!