fbpx

Ochtendvaart

Even “onthaasten” op een mooie lente-of zomerse ochtend of tijdens een gezellige herfst-of winter dag? U wil uw grenzen verleggen of uw avontuurlijke “ik” even loslaten in eigen land? Dan is een ballonvaart de ervaring bij uitstek waarnaar u opzoek bent. Het werkt heel eenvoudig. U gaat naar onze webwinkel en koop er het soort ballonvaart dat u wil beleven….. Wij mikken bij adventure ballooning op Corona-proof bubbelvaarten van 2-6 personen. U vliegt dus enkel met uw eigen bubbel en dus zonder “andere personen”.

Van oktober tot april kunnen we de hele dag varen zolang het helder weer is en tot een half uur na zonsondergang. In de zomermaanden, van mei tot september, kunnen vroege vogels genieten van een prachtige ochtendvaart vanaf 6.00u tot 9.00u ‘s morgens. Het exacte tijdstip spreken we steeds op voorhand met u af. 

Adventure Ballooning - Ochtendvaart

Een ballonvaart tijdens de ochtend is iets heel uniek. Wanneer de meeste mensen nog niet aan ontwaken denken, maken wij onze luchtballon klaar op de afgesproken opstijglocatie om jou mee te nemen op een magnifieke ochtendvaart. Voor wie echt vroeg uit de veren kan stijgen we zelfs op nog voor de zon op is. Je beleeft dan de zonsopgang vanuit de lucht… 

“Een zonnige ochtend is een tijd van stille vreugde. Wanneer de glinsterende dauw op het onkruid zit, bevat elk blad een juweel dat prachtig is, zo niet waardevol. Dit is niet de tijd voor haast of drukte. Gedachten zijn in de ochtend langzaam en diep en glanzen als goud”  – John Steinbeck

Adventure Ballooning - Ochtendvaart

Na een uur genieten in hogere sferen, zoeken we langzaam terug de grond op voor het maken een veilige landing. Omdat we steeds in rechtstreeks contact staan met onze volgwagens weten ze ons na de landing steeds snel te vervoegen. Na nog enkele mooie foto’s ruimen we samen alles op en genieten erna van lekkere verse boterkoeken en een champagnedoop als perfecte afsluiter van een ochtendvaart. Dit alles is steeds in de prijs inbegrepen.