fbpx

Teambuilding

Beleef een Teambuilding om nooit te vergeten. Help samen de ballon in- en uitpakken en wordt stil van de adembenemende vergezichten tijdens een ballonvaart aan boord van onze warme luchtballon! Geniet na het ballonvaren van een gezellige champagnedoop!

We spreken af op een door jullie voorgestelde locatie. Dit bespreken we even op voorhand naargelang de windrichting en de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar. Na aankomst zetten we jullie team alvast aan het werk. jullie kunnen helpen bij het uitpakken van de ballon. als de ballon en mand volledig klaar liggen krijgen jullie een veiligheidsbriefing van onze piloot.

Eens de briefing afgerond is zal onze piloot duidelijke richtlijnen geven over wie waar kan helpen. vanaf nu gaat het heel snel dus blijf allemaal goed in de buurt! Eerst zullen we met koude lucht de balloon grotendeels opblazen. Daarna gaan de branders aan en vullen de ballon verder met warme lucht. Dit zorgt ervoor dat de ballon van de grond komt en de lucht in wil gaan. Eens de ballon goed rechtstaat komen alle helpers dichterbij en stapt iedereen in. Nog heel even warme lucht stoken nu en weg zijn jullie!

Nu kan het genieten beginnen. Ballonvaren kan grensverleggend werken voor een team. Het brengt mensen dichter bij elkaar omdat je elkaar op een andere manier leert kennen. Samen overwinnen jullie misschien wel een collega’s angst of verschieten jullie van iemands openheid en zin voor avontuur buiten de werkvloer?

De Tims Ballon biedt plaats aan 6 passagiers. Indien u voor een grote groep wenst te boeken dan zijn wij zijn steeds in de mogelijkheid om een grotere ballon voor u in te plannen. Hiervoor kan u ons best even contacteren. Wil u graag met verschillende kleine groepen vliegen van 6 personen dan kunnen we hier natuurlijk ook voor zorgen. Zo kunnen jullie de andere teams vanuit de lucht toezwaaien.

Adventure Ballooning - Teambuilding

Teambuilding met aperitief

Geniet na een onvergetelijke vaart samen met je collega’s of werknemers van een lekker hapje en een glaasje. Op aanvraag bieden we na het aperitief nog andere culinaire mogelijkheden aan. Dit kan gaan van een rijkelijke koude pasta met vers stokbrood tot een uitgebreid diner.

Hiervoor kan u ons best even contacteren.

Adventure Ballooning - Teambuilding