fbpx

Aurelie Van Helleputte

De unieke ervaring die ik dankzij Justine en Peter mocht beleven, was TOP van begin tot einde. Ik was uitgenodigd door Tims om op een prachtig zonnige dag mee te varen met hun ballon. Die wordt gekenmerkt door het logo van Tims. Net zo goed als ballonnen het teken zijn van het Waasland, is ook de winkel van Tims een waar begrip in de streek.
Peter is een ervaren piloot die graag een woordje uitleg geeft aan zijn gasten en ook voorzichtig te werk gaat. Het leuke aan de ballonvaart is dat het om zoveel meer gaat dan het tochtje zelf. Zo word je gevraagd mee te helpen bij het klaarmaken van de ballon en als je de tocht goed doorstaan hebt (wat vanzelfsprekend is dankzij de goede zorgen van Justine en Peter), word je zelfs ‘gedoopt’ en krijg je een lekker aperitief aangeboden. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van hoge statafeltjes tot bubbels en ander lekkers.
De tocht zelf is uniek, je ziet het landschap vanuit een totaal ander perspectief en je vliegt naar waar de wind je brengt. Er is overigens ook altijd een volgauto die de ballon via de weg achterna komt gereden.
Kortom, een super ervaring die ik iedereen zou aanraden. Heel erg leuk ook om cadeau te doen voor verjaardagen, moeder- en vaderdag, huwelijksverjaardagen en ja, zelfs huwelijksaanzoeken. Want geef toe, wat is er nu nog romantischer dan je vriendin ten huwelijk te vragen hoog boven de grond? Dat vergeet ze alleszins nooit meer en het antwoord is gegarandeerd ‘JA’!
Justine en Peter oefenen hun hobby uit met hart en ziel. Justine vormt een excellente co-pilote en kent ook de kneepjes van het vak. Ze is een uitstekende gastvrouw en stelt iedereen meteen op z’n gemak.
Een laatste advies: boek snel je plaatsen zodat je zelf kan ervaren hoe het eraan toe gaat!